Lionsclub Livius Drachten steunt Stichting Sterk Meidenwerk

 • De president van Lionsclub Livius Drachten, Douwe Offringa, heeft op dinsdag 10 april 2012 een cheque van € 1000,- overhandigd aan Gepke Blaauw van Stichting Sterk Meidenwerk Drachten. Dit bedrag is door de Lionsclub bijeengehaald met het organiseren van de "20 van Drachten", een jaarlijks hardloopevenement dat op 2 oktober 2011 is gehouden.

   

  Lionsclub Livius steunt Stichting Sterk Meidenwerk Drachten omdat deze stichting zich, met uitsluitend vrijwilligers, inzet om meiden tussen de 11 en 18 jaar een sociaal maatschappelijke basis te bieden. De meiden wordt een veilige plek geboden waar ze zich op hun gemak voelen. Op speelse en persoonlijke wijze wordt gewerkt aan onder andere weerbaarheid, talent ontwikkeling en gedrag. Ook wordt de meiden geleerd hoe ze kunnen omgaan met zaken als drugs, alcohol, pesten en grensoverschrijdend gedrag.

   

   

  De spin-off van de activiteiten van Stichting Sterk Meidenwerk Drachten is groot en er zijn plannen voor uitbreiding van de activiteiten en doelgroepen. Hiervoor moet echter een businessplan opgesteld worden. De Lionsclub Livius heeft zich opgeworpen om Gepke Blaauw en haar stichting niet alleen financieel te ondersteunen, maar ook te helpen bij het maken van een doordacht en uitvoerbaar businessplan voor de toekomst.

   

  Op de foto:

  Gepke Blaauw van SSMWD ontvangt de cheque uit handen van Douwe Offringa

0 reacties