Electronisch roken

 • Wij van CIGO de Boer willen graag produkten verkopen waar wij achter kunnen staan en vinden het belangrijk om een goede service te geven. Daarom kiezen wij ook voor bepaalde merken waarvan de leverancier een goede garantie geeft.


  Hieronder volgt een stuk informatie over electronisch roken. 


  Met een SmokeStik weet je het zeker: genieten mag weer!

  Met een SmokeStik oplaadbare electronische sigaret heeft u een goed Amerikaans produkt in handen.

  Het traditionele roken in openbare gelegenheden, of in grotere gezelschappen, wordt maatschappelijk steeds minder aanvaardbaar. De roker wordt vaak gedwongen om het roken uit te stellen, dan wel ergens in een stiekem hoekje snel een sigaret te gaan roken, zonder er echt van te kunnen genieten.

  De SmokeStik is een trendy alternatief voor roken in de vorm van een oplaadbare electronische sigaret, die het mogelijk maakt om op plaatsen waar roken ongewenst of verboden is, toch aan de nicotinebehoefte te kunnen voldoen. De rook die men produceert is geen rook maar damp, dezelfde die in discotheken wordt gebruikt.Naar wens kan men kiezen voor verschillende smaken en doseringen nicotine, of een nicotinevrije uitvoering gebruiken. De SmokeStik is in verschillende eigentijdse kleuren verkrijgbaar, en zelfs in een wegwerpuitvoering. De uitgeblazen damp stinkt niet, en is volkomen onschadelijk voor de omgeving. De SmokeStik bevat geen teer of andere schadelijke chemicaliën, en is daardoor tot wel 4000x minder schadelijk dan een traditionele sigaret. De SmokeStik is afkomstig uit de Verenigde Staten, waar roken al bijna nergens meer wordt toegestaan. De uitmuntende kwaliteit,de levenslange garantie en een ongeëvenaarde klantenservice is SmokeStik in de V.S. inmiddels uitgegroeid tot het meest bekende merk electronische sigaretten. Vele Hollywoodsterren worden al gespot met een SmokeStik, waaronder, Leonardo DiCaprio, Catherina Zeta-Jones, Paris Hilton, Dennis Quaid en Johnny Depp.

  Kijk voor meer informatie op WWW.SMOKESTIK.NL.  Electronic Sigarettes

  Electronisch Roken
  Wilt u overal roken? dan is de elektrische sigaret de oplossing. Wij verkopen de volgende merken SmokeStik, Supersmoker en Vlafor Vapes. omdat deze goedgekeurd zijn voor de nederlandse markt. Er worden via internet diverse oplaadbare sigaretten aangeboden maar daar word vaak slechte kwaliteit aangeboden en ze zijn vaak ook niet gekeurd. Wij willen een product verkopen waar wij achter kunnen staan zodat een goede service gewaarborgd kan zijn.

  De elektrische sigaret
  Een elektrische sigaret is een tweedelig apparaat dat het roken simuleert als dat van een traditionele sigaret, maar dan zonder alle schadelijke chemische middelen die zijn gevonden in de tabaksproducten. De cartridge is samengesteld uit een patroon met vloeibare ingrediënten vereist voor het maken van een volledige damp (water, nicotine, propyleenglycol en smaakstoffen) en een verwarmingselement dat opwarmt welke gekoppeld is aan een batterij, die dan de damp veroorzaakt als de gebruiker een trek neemt. De e-sigaret batterijen zijn lithium-ion-eenheden die worden geactiveerd door een luchtdruk sensor die wordt geactiveerd wanneer de gebruiker "een trek neemt". De batterij gaat aan en schakelt over naar het verwarmingselement in de cartridge.

  Elektrische sigaret onderdelen:

  • LED Indicator (lampje) Het LED lampje is de manier voor de gebruiker om te weten of de batterij goed functioneert. Het lampje zal aangaan wanneer er een trek van de sigaret wordt genomen, wanneer de sigaret moet worden opgeladen en wanneer het is aangesloten op een lader.
  • Micro-Processor & Air Flow Switch De schakelaar doet de batterij aan wanneer de gebruiker lucht trekt uit de sigaret.
  • Rechargable Battery (Oplaadbare batterij) Een lithium-ion batterij wordt gebruikt om de verstuiver (Atomizer) in werking te zetten wanneer de gebruiker lucht trekt uit de sigaret.
  • Verstuiver (Atomizer) Het verwarmingselement wordt geactiveerd wanneer de gebruiker een trek neemt, dit element warmt de vloeistof op in de cartridge en produceert een volledige gestoomde waterdamp.
  • Cartridge De cartridge bevat water, nicotine, propylene glycol (een goedkeurde substantie), en smaakstoffen. * Propylene glycol is een vochtdrager en wordt in heel veel producten gebruikt en is dan ook goedgekeurd door de FDA; het Amerikaanse agentschap dat waakt over de veiligheid van voeding, medicijnen en cosmetica.
  • Seal(Zegel) Wordt gebruikt om de vloeistof in de cartridge te houden en zorgt voor langdurige versheid.


  Disposable elektronische sigaret van SupersmokerClub
  Onze elektronische wegwerp sigaret is speciaal ontworpen voor een avondje uit, in een restaurant, kroeg, casino of andere gelegenheden. Ideaal als u de deur uit gaat, u kunt roken waar en wanneer u wilt.

  Wat is disposable sigaret?
  Een disposable e-sigaret is een elektronische sigaret die reeds opladen is en staat gelijk aan 2 pakjes sigaretten. Deze kunt u na gebruik weggooien. Om mee te nemen!

  2 pakjes in 1 sigaret
  Met de disposable e-sigaret van SupersmokerClub staat gelijk aan ongeveer 2 pakjes sigaretten (36 sigaretten). De disposable e-sigaret heeft dezelfde smaak als de Cartomizers (navullingen) van de oplaadbare Clubsmoker.

  Schadelijk?
  Onze elektronische sigaretten bevatten geen schadelijke stoffen die wel voorkomen in echte sigaretten waaronder teer, tabak en CO2 uitstoot. U kunt onze sigaretten op een veilige manier overal roken waar u maar wilt. De waterdamp die vrijkomt bij het roken van de e-sigaret heeft geen vieze geur, blijft niet hangen en is niet schadelijk zodat niemand in uw directe omgeving last krijgt van uw rook.

  Nicotine
  In beide smaken disposables zit 1.8mg nicotine, uiteraard is dit niet te vergelijken met de hoeveelheid die op een pakje echte sigaretten staat vermeld. Indien u toch nicotine wilt vergelijken (de 4000 andere schadelijke stoffen weggelaten). De voorbeeld rekensom: 0.5mg staat vermeld op een pakje sigaretten, dit is PER sigaret. 0.5mg x 19 sigaretten is 9.5mg per pakje echte sigaretten. Onze disposables gaan ongeveer 2 pakjes sigaretten mee. 2 pakjes echte sigaretten is 2 x 9.5mg = 19mg1 disposable is 1.8mg.

  Hoe merk ik dat de sigaret op is?
  De sigaret is op zodra het blauwe lampje gaat knipperen of wanneer er geen rook meer uit de sigaret ko

0 reacties