NIEUWE LOTERIJ!

 • Miljoenenspel. Meer mensen 1 miljoen!

  Elke zaterdag vindt de trekking van het Miljoenenspel plaats. Wekelijks worden dan de gegarandeerde Hoofdprijzen van 100.000, 20.000 en 10.000 euro getrokken. Daarnaast zijn er meerdere kleinere prijzen te winnen en maak je per lot natuurlijk ook kans op 1 miljoen uit de Jackpot. Bekijk het prijzenpakket

   

  Oplopende Jackpot

  Bij het Miljoenenspel staat de Jackpot centraal. De Jackpot begint altijd met 1 miljoen euro en groeit elke week als hij niet valt. Als hij wel valt, worden de miljoenen verdeeld onder net zoveel winnaars als er miljoenen in de Jackpot zitten. Dus als er 4 miljoen in de Jackpot zit, worden 4 verschillende lotnummers getrokken die elk 1 miljoen winnen.

   

  Uitgebreid prijzenpakket

  Naast de Jackpot bestaat het prijzenpakket van het Miljoenenspel uit drie gegarandeerde Hoofdprijzen van 100.000, 20.000 en 10.000 euro. Daarnaast zijn er meerdere kleine prijzen te winnen. Als je namelijk 2 of meer aaneengesloten cijfers goed én op dezelfdeplaats hebt als in een winnend lotnummer van die week, win je een prijs tussen de 2,50 en 1.000 euro. Hoe meer cijfers je goed hebt, hoe hoger de prijs is. Bovendien kun je zelf het middelste cijfer van je lotnummer, als persoonlijk geluksgetal, bepalen. Bekijk het prijzenpakket.

   

  Slechts 5 euro per lot

  Een lot kost slechts 5 euro. Je koopt de Miljoenenloten heel gemakkelijk online of bij één van de verkooppunten bij jou in de buurt. Je kunt meespelen met de eerstvolgende trekking met een los lot of elke zaterdag automatisch meespelen via een abonnement. In dat laatste geval mis je natuurlijk geen enkele kans om miljonair te worden!

   

  Hoe wordt de Jackpot getrokken?

  Om te bepalen of de Jackpot gaat vallen, worden iedere week uit een bak met zes ballen (3 paarse en 3 groene) in totaal drie ballen getrokken. Als deze drie ballen dezelfde kleur hebben (dus allemaal paars of allemaal groen), dan valt de Jackpot. Vervolgens worden de winnende nummers getrokken uit de voor die trekking verkochte loten.

   

   

  NU VERKRIJGBAAR BIJ:

   

  CIGO de BOER, de Drift2c, Drachten.

   

0 reacties