Eurojackpot

 • Wilt u heel, heel, heel veel geld winnen? Dan is er nu een nieuwe europese Loterij de EUROJACKPOT.

   

  Eurojackpot is een Europees gecoördineerd kansspel waarbij je voor
  € 2 kans maakt op de Jackpot. Deze is minimaal € 10 miljoen en kan, afhankelijk van het aantal verkochte loten in alle deelnemende landen, oplopen tot wel € 90 miljoen! Er is elke vrijdagavond een trekking.

   

  Hoe speel je mee?

  Meespelen is heel eenvoudig. Je kunt meespelen op deze website of bij één van de verkooppunten. Je betaalt € 2 per lot en daarmee maak je kans op de Jackpot. Hoe meer loten je koopt, hoe meer kans je maakt. Bovendien kun je meerdere trekkingen vooruitspelen, zo hoef je geen enkele trekking te missen!

  Het spel werkt als volgt. Je kiest eerst 5 getallen uit 1 t/m 50 en vervolgens 2 bonusgetallen uit 1 t/m 8. Heb je alle getallen goed dan win je de Jackpot!

   

  Wat kun je winnen?

  Er zijn in totaal 12 prijscategorieën. Naast de Jackpot zijn er nog vele andere mooie geldprijzen te winnen. De hoogte van de prijzen is vooraf niet bekend, maar wordt per trekking bepaald door het totaal aantal verkochte loten uit alle deelnemende landen en het aantal winnaars per prijscategorie. Van de totale inleg per trekking gaat 50% naar het prijzengeld. Dit bedrag wordt verdeeld over de 12 prijscategorieën. Na de trekking weten we per prijscategorie het aantal winnaars en de gewonnen prijsbedragen per winnend lot.  Deze worden  samen met de winnende getallen bekendgemaakt. 
  De Jackpot is altijd minimaal € 10 miljoen. Valt de Jackpot niet, dan kan hij, afhankelijk van het aantal verkochte loten, stijgen tot een recordhoogte van wel € 90 miljoen. Wanneer de Jackpot 12 trekkingen niet is gevallen, dan wordt deze in de eerstvolgende trekking gegarandeerd uitgekeerd.
  Van de hoogte van de Jackpot wordt iedere week vooraf een inschatting gemaakt. Om deze reden communiceren we ‘de verwachte Jackpot’. Afhankelijk van het aantal verkochte loten, wordt het exacte prijsbedrag van de Jackpot na de trekking bekendgemaakt. De uiteindelijke Jackpot kan dus lager, maar ook hoger uitvallen.
  Over prijzen hoger dan € 454 wordt 29% kansspelbelasting ingehouden.

   


  Prijzen schema zie: www.eurojackpot.nl


  De trekking

  Elke vrijdagavond is er een trekking van Eurojackpot. Deze vindt plaats in Finland, Helsinki. Tot 19.00 uur kun je een Eurojackpot lot kopen voor de trekking van die avond. De uitslag wordt om 23.15 uur bekendgemaakt op deze site of op Teletekst pagina 554. Klik hier om naar de uitslag te gaan.

   

  Gewonnen, en dan?

  Heb je een prijs gewonnen? Van harte gefeliciteerd! Voor prijzen van € 5.000 of meer vragen we je contact met ons op te nemen.

  Winkelspeler
  Prijzen tot € 50,- kun je met een geldig deelnamebewijs vanaf een dag na de trekking laten uitbetalen bij de winkelier. Een aantal winkeliers betaalt zelfs uit tot € 454,00*.
  Voor uitbetaling van prijzen tot € 5.000,- dien je je deelnamebewijs ingevuld en aangetekend op te sturen naar Stichting De Nationale Sporttotalisator, Postbus 3074, 2280 GB te Rijswijk. Vergeet niet om een kopie van een geldig legitimatiebewijs  r mee te sturen. De kosten voor het aangetekend versturen van je deelnamebewijs worden met het prijzengeld teruggestort op je rekening. Het aangetekend versturen van je deelnamebewijs kost je dus niets.

  Voor prijzen van € 5.000,- of meer nodigt De Lotto je van harte uit op ons kantoor in Rijswijk.. Hiervoor kun je contact opnemen met De Lotto Klantenservice op 0800-1506 (gratis). Vul hoe dan ook direct na aanschaf je gegevens volledig in op je deelnamebewijs en bewaar dit goed!

  Speel je meerdere trekkingen vooruit dan kun je een tussentijdse prijs direct innen. Ga met het deelnamebewijs naar de winkelier, die controleert je deelnamebewijs en   en keert – indien het een bedrag tot € 50,- is, je prijs uit (zie hierboven als het meer dan € 50,- is). Voor de overige trekkingen ontvang je een vervangend deelnamebewijs.

0 reacties