Met spoed gevraagd!

 • SOCIAAL CULTURELE HOOFDSTAD EUROPA LEEUWARDEN FRIESLAND 2018
   
  Www & wwW / Schelf 2018 / LF 2018
   
   
  MET SPOED GEVRAAGD!
   
  Voor onze zakelijke relatie Www & wwW zijn wij op zoek naar een:
   
  Opperwezen (m/v)
  en / of
  Extraterrestrial (a-z).
   
   
  FUNCTIEOMSCHRIJVING
   
  U zult worden ingezet als staffunctionaris bij Www&wwW. Daar wordt u geacht bij te dragen aan de ontwikkeling van een bovenaardse visie op intraplanetaire samenlevingen.
   
  Casus zal zijn de planeet aarde, ook wel aangeduid als de Blauwe Planeet. De te ontwikkelen visie zal dienen als fundament voor het in te stellen precatastrofe management.
   
  Over water kunnen lopen strekt tot aanbeveling. Maar ook zij die deze vaardigheid niet beheersen, worden nadrukkelijk uitgenodigd te reflecteren. Voorlopig is er vaste grond voorhanden.
   
   
  WAT BIEDEN WIJ?
   
  Er is inpandige huisvesting beschikbaar binnen de Hooykiep, Houtzaagmolen 22 - 24 te Drachten, zijnde de hoofdlocatie van Www & wwW. Verblijf in het open veld of anderszins is optioneel mogelijk.
   
  Daarbij dient rekening te worden gehouden met bereikbaarheidscondities. Deze omvatten flexibele oproepbaarheid volgens het piepsysteem, binnen een oneindige 24-uursdienst.
   
  De startwerkzaamheden vinden plaats in het kader van Aethertheater Schelf 2018 / LF2018. Tegemoetkomingen bestaan dan ook uit culturele variatie en geestelijke verrijking.
   
   
  INFORMATIE EN CONTACT
   
  Belangstellenden kunnen hun cv inzenden via ethesinfo@upcmail.nl ter attentie van Dutch Volcano, onder vermelding van OW/ET. Overige acquisities naar aanleiding van deze advertentie worden niet op prijs gesteld.
   
  Kreaterbureau VULKAAN
Deel  |  Melden  |  1,467 x bekeken
0 reacties